Vårt erbjudande

 

Strategi & koncept

På Prat PR arbetar vi med att utveckla strategier och koncept som levandegör varumärken. Genom att kartlägga och förstå människors beteenden, behov och drivkrafter kan vi hitta naturliga sammanhang för varumärken och konsumenter att mötas.

 

Digitala & sociala medier

I dagens samhälle är de digitala kanalerna av avgörande betydelse. I oss hittar du en partner som kombinerar strategisk expertis med detaljkunskap. Tack vare vår breda kompetens kan vi kortsiktig säljmaximering såväl som långsiktigt varumärkesbyggande.

 

Studio & Produktion

Vi tar ett helhetsansvar från idéarbete till utförande. Tack vare kreativ höjd och hantverksskicklighet kan vi ta oss an de flesta uppdrag, från klassisk reklam och pressbearbetning till innehåll för digitala kanaler och eventproduktion.

 

Press & Opinion

Hur ett varumärke syns i traditionella medier kan skapa och fälla varumärken. Tack vare vårt pr-byrå-dna och långa erfarenhet från pressrelationer och opinionsbildande arbete är vi experter på mediarelationer. Vi kan tillgodose era behov oavsett om det handlar om att få media att uppmärksamma en produkt eller krishantering.