PR-strateg

Lisa Lönner Pulkkinen

Kontakta mig

lisa.lonner@prat.se

PRAT PR STOCKHOLM

Tulegatan 11
113 53 Stockholm

Möt Lisa

Lisa Lönner Pulkkinen är trendspanare och PR strateg på Prat PR. Lisa är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Hon har en bakgrund som Strategic Director på PS Communications och presschef på MTV Networks i Norden.

Mitt i livet startade hon en populär blogg och byggde en egen restaurang i sin skärgårdsvilla på Resarö i Vaxholm, Husmor Lisa Fine Home Dining. Restaurangen har varit med i White Guide, hon har själv tävlat i Årets Kock och hon rör sig i gastronomi-Sverige genom den populära turnén med kvinnliga kockar, TakeOver.

Bland kunder Lisa arbetat med finns Löfbergs, Procordia Food, Telia, British Airways och Australian Tourist Commission. Hon är mycket engagerad i hållbarhetsfrågor och arbetar med Sweden Sustaintech Venture Day. Lisa har också utvecklat en modell för framtidsspaningar inom mat/hälsa/hållbarhet som genomförts 2005, 2010 och 2015.

När hon inte jobbar reser Lisa gärna och mycket för att hämta inspiration. Hon odlar också sin trädgård, är hängiven skidåkare, spelar tennis och pysslar om sina tonåringar.