Porter Novelli

Porter Novelli PR-nätverk

Prat PR representerar sedan 2007 det internationella PR-nätverket Porter Novelli i Sverige. Nätverket grundades 1972 i Washington och är idag ett av de ledande pr-byrånätverken i världen med verksamhet i 60 länder och konsulter i över 100 städer.

Att vi representerar Porter Novelli innebär att vi alltid har tillgång till de senaste rönen inom pr och kommunikation. Det ger oss en bra utgångspunkt att kunna skapa effektiva kommunikationslösningar våra kunders alla inblandade intressenter.

Porter Novellis goda rykte bygger på god strategisk planering och effektiva sätt att skapa förståelse samt förmågan att anta ett medie-neutralt förhållningssätt. Som representant för Porter Novelli använder vi undersökningar och information för att hitta den optimala mixen av kommunikationsverktyg och tekniker som får människor att ändra sina attityder, övertygelser och beteenden. Vi samtalar med rätt personer vid rätt tidpunkt.

Porter Novelli-nätverket har en passion för nya och växande företag och representerar några av dagens mest spännande och innovativa organisationer, som South by Southwest och Bluetooth, samt ledande globala varumärken som PepsiCo, HP, Procter & Gamble, Dow, Timberland, Almond Board of California, Walmart, McDonald’s, Monster.com, British Telecom, Microsoft, T-Mobile och Yahoo. Porter Novelli är en del av Omnicom Group Inc.

Med en världsomspännande räckvidd, befinner de sig i framkanten när det gäller möjligheter att erbjuda marknadsförings-, pr- och kommunikationstjänster till kunder när helst de behöver. Porter Novelli strävar alltid efter att göra skillnad – genom att leverera resultat och erkännande för kunder och genom att utmana de som inspirerats av byråns arbete.

Att Prat PR är medlem i Porter Novelli innebär att byråns kunder har tillgång till den kompetens och det kontaktnät som finns i ett internationellt PR-nätverk.