Convini väljer Prat PR

Convini väljer Prat PR


Convini, Sveriges marknadsledare inom obemannade måltidsbutiker och kaffelösningar på arbetsplatser, har valt Prat PR som strategisk PR-partner. Uppdraget är att stötta med PR, medierelationer och extern kommunikation.

– Convini växer snabbt och nu växlar vi även upp kommunikationen och PR är den pusselbiten vi saknat i marknads- och kommunikationsmixen. Prat PR:s breda PR-expertis kombinerat med djup kunskap och erfarenhet inom mat, dryck och handel gör byrån till vår optimala partner. Tillsammans ska vi sätta Convini på kartan och skapa en röst utåt för företaget, säger Marie Mets, marknadschef på Convini.

Familjeföretaget Convini grundades 1995 och är idag ledande på den svenska och europeiska marknaden med flest obemannade måltidsbutiker på arbetsplatser av alla aktörer. Convini har över 200 anställda och med +4 500 kunder siktar de på att bli ett miljardbolag inom de närmsta åren.

– Vi är otroligt glada över att få möjligheten att jobba med ett så spännande och offensivt tillväxtföretag som Convini. Inte minst med tanke på den strukturomvandling som sker i arbetslivet och på arbetsplatsen i kölvattnet av pandemin. Convini spelar en viktig roll i utvecklingen av en god arbetsmiljö där mat och dryck blir en allt viktigare del, säger Gabriella Finnborg Vd Prat PR.

 


 

Arbetsgrupp:
Petra Kalla Whitehead, Kundansvarig projektledare
Rafaela Hall, Projektledare
Peter Malmdin, Art director

För information kontakta Petra Kalla Whitehead här 

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med

7200
2024-02-28

Picky Living väljer Prat PR

7152
2024-02-15

Skapa nyhetsbrev som engagerar!