Picky Living väljer Prat PR

Picky Living väljer Prat  

 

Det svenska designföretaget Picky Living har valt Prat PR som byråpartner. Picky Living grundades i Stockholm 2009 och var först med konceptet specialluckor till IKEA-stommar. Idag erbjuder Picky Living helhetslösningar för kök och garderobsförvaring med ett brett sortiment som även inkluderar bänkskivor, vitvaror, blandare och beslag. Uppdraget innefattar bland annat PR och medierelationer, sociala medier och Influencer Marketing på den svenska marknaden.

– Vi behöver en byråpartner som kan digital marknadsföring och vet hur vi ska kommunicera för att nå ut till våra målgrupper. Prat PR har dessutom lång erfarenhet av inrednings- och köksbranschen och imponerade stort i pitchprocessen med branschkunskap, en utarbetad mediestrategi och ett resultatdrivet tänk, säger Henrik Haij, vd och grundare på Picky Living.

Picky Livings affärsidé är att erbjuda smarta speciallösningar och valfrihet när det kommer till material, färg och mått för att ge kunderna ett unikt kök eller förvaringslösning med en platsbyggd och arkitektritad känsla.

– Picky Living är ett designmedvetet och spännande varumärke med ett erbjudande som vi är övertygade har stor potential till ökad synlighet och varumärkeskännedom. Vi har ett stort nätverk av journalister, inredare och influencers och ett mycket engagerat team med bred erfarenhet av inredning, kök och design. Vi ser fram emot att få vara med och stärka Picky Livings varumärke på den svenska marknaden, säger Elin Christoffersson, kundansvarig PR-strateg på Prat PR.

Picky Living grundades för 15 år sedan och omsätter idag cirka 25 miljoner kronor. Kunden kan skräddarsy sin beställning själv via en webshop eller i något av Picky Livings showroom i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Oavsett om man drömmer om ett nytt kök, en ny garderobslösning eller bara vill byta luckor hjälper Picky Livings erfarna köksdesigners kunderna med köksplanering, ritningar och rådgivning.

Team Prat PR
Elin Christoffersson, Madeleine Malmström , Matilda Vermcrantz, Daniel Larsson

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med

7152
2024-02-15

Skapa nyhetsbrev som engagerar!

7071
2024-01-19

Prats medieskola – så hanterar du intervjuer på ett tryggt sätt!