Prat PR

Om oss

Om oss

Prat PR är en kommunikationsbyrå som skapar konversationer genom kreativitet och nyfikenhet. Affärsdrivande resultat är målet med allt vi gör och insikt i hur målgrupper tänker och agerar är grunden för vårt arbete.

Vi är den svenska representanten för det internationella PR-nätverket Porter Novelli.

Vad gör vi?

Vi strävar hela tiden efter att utforska nya sätt att lösa kommunikationsutmaningar. På Prat PR utvecklar vi idéer som får folk att prata. Oavsett om det handlar om en presslansering, en viral kampanj eller ett långsiktigt varumärkesarbete ligger vårt fokus på att skapa konversationer om våra kunders varumärken. I ett ständigt föränderligt kommunikationslandskap är det konversationen, snarare än kanalen, som skapar förutsättningen för framgång.

Hur gör vi?

Vi arbetar efter en strukturerad process som vi utvecklat tillsammans med våra kollegor inom Porter Novelli. Utifrån insikter formar vi idéer som skapar engagemang och dialog oberoende av kanalval.

Våra tjänster

På Prat PR arbetar vi med följande områden:

  • Strategi & koncept
  • Digitala & sociala medier
  • Studio & produktion
  • Press & opinion

Läs gärna mer om våra tjänster här.

 

Prat PR:s värdegrund

Prat PR arbetar aktivt för att skapa en hållbar arbetsplats, både för medarbetare och miljön. Vi ser det som självklart att verka för jämställdhet och ha ett inkluderande arbetsklimat som ger möjlighet till utveckling och där alla kan bidra fullt ut med sina olika erfarenheter och bakgrunder. Kompetensutveckling prioriteras, bland annat genom ett dedikerat handledarprogram och regelbundna utbildningstillfällen. Vi beaktar miljöpåverkan inte bara i vår egen verksamhet utan också vid inköp av produkter och tjänster och när vi anlitar underleverantörer.

Miljöpolicy

Ta del av Prat PR:s miljöpolicy här

Mångfaldspolicy

Ta del av Prat PR:s mångafaldspolicy här