30 is the new 20!

I veckan fyllde jag år. 30 år. En känsloladdad siffra om man frågar de flesta som har redan passerat den åldern.

30-årskris och liknande åldersnojor har jag totalt – och galant! – undvikit. Ingen panik över eller behov av att stabilisera sig, planera sitt liv eller samla vuxenpoäng.  Nej tack. Som nybliven 30-åring känner jag mig ung, nyfiken och fri som jag var när jag var 20 år, men lite mer erfaren och medveten. Tack och lov!

Det senaste trenden är ju att äldre kvinnor blir mer och mer attraktiva; från Lolita till Cougar, och det hänger ju ihop med en slags popkulturell feminism som värdesätter kvinnoålder på ett sundare sätt jämfört med mansdominerade ideal av ungdomliga söta flickor. Även om det är en extrem förenkling tycker jag att de senaste årens succéserier som Sex & The City, Desperate Housewives, Mad Men och Cougar Town har påverkat denna nya trend.

Då tackar jag dem som nybliven 30-åring!

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
7135
2024-06-12

Praktikant-Mariann: Ingen dag är den andra lik när du har praktik på Prat PR

5972
2024-05-14

Prat PR söker PR-konsult med projektledar- egenskaper

3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med