Anna Serner ny styrelseordförande för Prat PR

Anna Serner ny styrelseordförande för Prat PR 

 

Nu är det klart att Anna Serner, styrelseproffs och framstående ledarskapsprofil inom kultur och samhälle, blir ny styrelseordförande för Prat PR. Tillsättningen markerar en spännande tid för Prat PR och är ett steg i att ytterligare stärka byråns position som en av Sveriges främsta PR-byråer inom mat & dryck, hälsa och lifestyle.

På bilden syns Prat PRs styrelse (från vänster): Jan Dworsky, Gabriella Finnborg, Anna Serner och Claes Salomonsson.

– Vi är väldigt stolta över att nu få välkomna Anna Serner som vår nya styrelseordförande. Hennes erfarenhet av ledarskap och förändring kommer att vara en ovärderlig tillgång för Prat PR. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete och att tillsammans nå nya höjder för byrån under Anna Serners inspirerande ledarskap, säger Gabriella Finnborg, VD för Prat PR.

Anna Serner har en imponerande meritlista och lång erfarenhet av organisationer och ledarskap. Förutom tio år som VD för Svenska Filminstitutet har Anna haft flera framstående positioner och styrelseuppdrag för bland andra Polarbröd, Berghs School of Communication och Styrelseakademin.

– Jag mötte Gabriella för 20 år sedan när vi båda var unga VD:ar, så det känns extra roligt att få ett närmare samarbete med henne och hennes livsverk Prat PR. Det är en byrå som alltid lyckts skapa en egen plats i konsultlandskapet. Att jag själv numera är sommelier och att Prat PR har ett stort fokus på just gastronomi, mat och vin, hälsa och livsstil gör det till en perfekt match, säger Anna Serner.

– Prat PR har stått stadigt i 23 år vilket är en bedrift i sig. Att kunderna är nöjda och väljer att stanna kvar är ett ytterligare ett bevis på byråns höjd och leveranssäkerhet och att de gör rätt saker. Jag ser mycket fram emot att tillsammans med ledning och alla medarbetare på Prat PR nå ytterligare framgångar.

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
7135
2024-06-12

Praktikant-Mariann: Ingen dag är den andra lik när du har praktik på Prat PR

5972
2024-05-14

Prat PR söker PR-konsult med projektledar- egenskaper

3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med