God jul och god fortsättning!

Julen står för dörren och snart stänger vi kontoret några dagar för att njuta av ledigheten och ladda batterierna. Kontoren i Stockholm och Göteborg har stängt mellan jul och nyår (24 december till 3 januari) och vi är tillbaka igen den 4 januari.

Skulle det hända något akut under julen och du behöver hjälp, kontakta Gabriella på 0708-64 44 15. Vi har jour hela julhelgen.

Hösten har gått i rasande fart, men det är väl så när man har roligt. Vi har fortsatt lägga stort fokus på att utveckla våra kreativa processer och digitala erbjudanden. Dels genom att stärka medarbetarna internt och via utbildningar på Hyper Island, dels genom nära samarbeten inom digital produktion, köpt media och filmproduktion. Vårt koncept med att arrangera pressdagar och MatPrat där kunder under en hel dag möter journalister, bloggare, stylister och frilansare har varit en succé. Mer om detta nedan.

Vi jobbar tillsammans med Svenska kyrkans internationella arbete och i år har vi, tillsammans med dem, tagit fram kampanjen #5för5. Var femte sekund dör ett barn som inte hunnit fylla fem år på grund av undernäring, infektioner eller bristande omsorg. För varje high five som läggs upp på Instagram med taggen #5för5 ger ett företag fem kronor till arbetet för alla barns rätt till ett tryggt liv.

Istället för att ge våra kunder julklappar har vi donerat 10 000 kr till insamlingen. Med detta smakprov från oss på kontoret önskar vi dig en riktig god jul och ett gott nytt år!

Gabriella och resten av gänget på Prat

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
7135
2024-06-12

Praktikant-Mariann: Ingen dag är den andra lik när du har praktik på Prat PR

5972
2024-05-14

Prat PR söker PR-konsult med projektledar- egenskaper

3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med