Hanna Jönsson om sin Praktik på Prat PR

Solen skiner och det är över tjugo grader varmt. Vädret har förändrats en hel del sen jag för första gången satte mig som praktikant vid det här skrivbordet på Prat PR i Göteborg. Ute var det kallt, mörkt och murrigt för femton veckor sedan, men det spelade ingen roll för på Prat möttes jag av en otrolig värme redan från dag ett.

 

Som praktikant har jag fått vara med i många olika projekt med väldigt varierande uppgifter – allt från att räkna ut PR-värde till att knyta kontakter med journalister under Pressdagen. På Prat har jag fått utmanande uppdrag, jag har fått växa med uppgiften och fått ta mer ansvar än jag trodde jag skulle få göra.

 

Att försöka utse den uppgift eller aktivitet som har varit roligast är svårt eftersom jag tycker att allt jag har fått göra har varit givande på sitt sätt. Men att vara med på kundmöten är det som jag tycker har utvecklat mig mest eftersom jag då har fått en inblick i hur både kunden och Prat tänker.

 

Under min tid här är det inte bara vädret som har förändrats, även jag. Jag har fått mängder av nya erfarenheter som har utvecklat mig och gjort mig ännu mer sugen på att komma ut i arbetslivet. Jag ser mina femton veckor på Prat som en otroligt lärorik period och jag är tacksam över att jag har fått den här chansen.

 

Hanna Jönsson Hanna Jönsson

Så jag tackar för mig och går ut i solen med nya lärdomar i bagaget.

 

 

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
7135
2024-06-12

Praktikant-Mariann: Ingen dag är den andra lik när du har praktik på Prat PR

5972
2024-05-14

Prat PR söker PR-konsult med projektledar- egenskaper

3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med