Information om Corona-viruset från Ryska Posten

Angående Ryska Postens policy för coronavirus och våra anställda så följer vi de instruktioner som vi fått från Folkhälsomyndigheten och MSB.

Tillsammans med rekommendationer från WHO har vi format en policy som i korta drag innebär att vi på kontoret inte har fysisk kontakt med varandra eller någon på kontoret, vi har handsprit tillgängligt för alla och är extremt noga med vår handhygien. För chaufförernas del gäller samma sak, de tar aldrig i hand med någon som de hämtar/lämnar hos, om vi kör bud till någon i karantän så lämnar vi budet utanför dörren. Samtliga anställda har tillgång till plasthandskar och handsprit som används när vi levererar till privatpersoner.

Vidare så har alla anställda som reser en dialog med HR och skulle någon vara i ett riskområde och sen komma hem så är personen i karantän under inkubationstiden. Detta gäller också om man har en nära anhörig som varit på resande fot och sen kommer hem. Vi avråder i dagsläget alla våra anställda från att resa. Vi har inga fysiska möten och alla hos oss som kan arbeta hemifrån gör det. Gällande sjukskrivningar är vi restriktiva och alla som kommer till arbetet ska ha varit symptomfria i 48 timmar.

Ryska Posten, uppdaterat 2020-03-13

 

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
7135
2024-06-12

Praktikant-Mariann: Ingen dag är den andra lik när du har praktik på Prat PR

5972
2024-05-14

Prat PR söker PR-konsult med projektledar- egenskaper

3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med