Kaffeskola med ZOÉGAs

Ola Persson, baristaFör att göra en riktigt god kopp kaffe krävs kunskap, men det är inte hela hemligheten. Den stora skillnaden ligger i färskmalda bönor av god kvalitet. Färskmalet kaffe blir godare eftersom inga aromer går förlorade innan bryggning. Den härliga doften av nymalet kaffe ger dessutom smakupplevelsen en ytterligare dimension.

För att fler ska kunna få njuta av kvalitetskaffe anordnar vi och ZOÉGAs en kaffeskola ikväll. Vi har bjudit in bloggare som själva får möjligheten att brygga sitt eget superkaffe. För vägledning och inspiration står den prisbelönte baristan Ola Persson. Han kommer lära deltagarna allt ifrån hur man bäst maler hela bönor, till hur tätt kaffet ska packas och vilken den optimala temperaturen för en nybryggd kopp är. Hur man imponerar med kaffe helt enkelt!

Bilder kommer imorgon på bloggen.

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
4067
2024-09-10

Ungdomsbarometerns undersökning om Generation Alpha

7488
2024-09-10

Säg hej till vårt senaste tillskott på Prat PR – Stefan Rydheim!

3352
2024-08-29

7 tips för en slagkraftig debattartikel