Månadens Pratare – Rafaela Hall
Månadens Pratare Rafaela Hall
Rafaela är projektledare och PR-konsult med stor erfarenhet av varumärken inom mat, dryck och hälsa. Hon är en vass skribent och idérik strategisk kommunikatör. Hon har en dubbel kandidatexamen inom Socialantropologi och Reklam & PR från Stockholms Universitet. Öl är hennes största passion och Rafaela håller gärna provningar för vänner och kollegor, brygger öl hemma och odlar även sin egen humle på gotländska östkusten.
Vem är du?
Jag heter Rafaela och är projektledare och PR-konsult på Prat PR. Jag jobbar med bland andra Eucerin, Arla och Kocklandslagen. Jag brinner för mat och dryck, särskilt öl och försöker vara byråns restaurang- och krogkännare.
Berätta om en rolig dag på jobbet!
För ett par veckor sedan hade jag en riktig pangdag på jobbet som började med en frukost på fantastiska och soliga Rosendals Trädgård. Tillsammans med mina kollegor på Prat PR arrangerade vi ett lanseringsevent för Arla och Dofilus tillsammans med Food Pharmacy och ett gäng influencers inom livsstil och hälsa. På eftermiddagen samlades hela byrån för halvårskonferens och senare på kvällen gick vi över gårdsplanen till våra grannar på matlagningsstudion Aveqia för ett otroligt trevligt matlagningsevent! En bättre dag på jobbet alltså.
Berätta om en utmaning på jobbet!
Under pandemin var vi liksom alla andra tvingade att vara flexibla särskilt i planeringen av event, bland annat när vi skulle arrangera ett kundevent för en av våra större kunder inom mat och dryck. Det ställdes in två gånger på grund av förändrade restriktioner och sjukdomsfall. Nu kan vi iallafall planera fysiska event och det uppskattas väldig mycket av både kunder, influencers och media. Utmaningen vi står inför nu är att väldigt många planerar och genomför event samtidigt och därmed konkurrerar om samma lokaler, målgrupper och synlighet.
Läs mer från Prat.se