Prat PR förstärker ledningen

Sedan hösten 2014 har Prat PR lagt stort fokus på att utveckla sina kreativa processer och sitt digitala erbjudande dels genom att stärka medarbetarna internt men också genom strategiska samarbeten inom digital kommunikation, köpt media och filmproduktion. Till det har ledningsgruppen stärkts för att organiskt fortsätta att växa och ta byrån till nästa nivå, både i Stockholm och Göteborg. I det senaste nummret av resumé kan man även läsa Yasmine Winbergs artikel om Prat och den nya ledningen.

resume_ledning

 

– Våra kunder förväntar sig att vi på ett kreativt sätt löser deras kommunikationsutmaningar oavsett om det handlar om traditionell PR, digital eller köpt kommunikation. Det ställer nya krav på oss i pr-branschen, säger Gabriella Finnborg grundare och VD för Prat PR.

 

De som nu tar rodret tillsammans med Gabriella Finnborg i ledningsgruppen är Linda Kirsebom som rekryterades från Jung i våras, Charlotte Mörner Stein som närmast kommer från Springtime och Annika Svahn som för ett år sedan tog över som byråchef för Göteborgskontoret.

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
4618
2021-03-23

Prat PR söker PR-konsult med projektledarkunskap

4592
2021-02-17

Bästa ingredienserna för en slagkraftig PR-kampanj

4575
2021-01-27

Svenska Kocklandslagen till Prat PR