Prat PR på listan över Sveriges största eventbyråer på Sociala medier 2022

Prat PR på listan över Sveriges största eventbyråer på Sociala medier 2022

 

När Eventeffect listar Sveriges största eventbyråer på sociala medier 2022 tidigare i år kvalar Prat PR in på listans 18:e plats! Med motiveringen: På Facebook har Prat PR 502 följare. På Instagram 1695 st och antal följare på LinkedIn ligger på 1181 st. Prat PR har därmed totalt 3378 följare från dessa medier. En ökning med 28,2% jämfört mot 2020.

Att synas på sociala kanaler kan vara viktigt för att nå ut med budskap i samband med event. Därför listar Eventeffect de 20 eventbyråer* som lyckats bäst på sociala medier i Sverige 2022.

Rafaela Hall, projektledare och PR konsult på Prat PR – Vad ser du för eventtrender inom PR-event för 2022? Har vi sett slutet på digitala event nu efter pandemin?
– Jag tror att det är slut på majoriteten av digitala event - oj vad vi har längtat efter att få prata med folk, träffa gamla bekanta och uppleva saker. Däremot har man ju sett fördelarna och flexibiliteten med vissa digitala events och tillställningar så av rent praktiska skäl kan nog dessa leva vidare. Pressträffar och om ett varumärke presenterar en ny kollektion exempelvis kan mycket väl leva vidare digitalt, men vill vi verkligen fira en lansering eller liknande tror jag det kommer göras fysiskt.

– Det blir något helt annat att få uppleva något IRL. Även om vi brukar skicka produkter till press och influencers vid digitala events som de kan testa i lugn och ro så är det ju något speciellt med att uppleva något tillsammans med andra och bara ta in alla intryck - allt från dofter till ljud och bara generell stämning.

*Urvalet i listan, Eventbyrå: De är störst på sociala medier 2022 har gjorts utifrån följande kriterier:
* Byrån (eventbyrå) ska ha en omsättning på över tio miljoner kronor.
* Byrån (eventbyrå) raknas efter antalet följare/ likes på Facebook, Linkedin och Instagram.
* Byrån (eventbyrå) ska minst ha totalt 500 följare.

Läs hela artikeln på eventeffect.se

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med

7200
2024-02-28

Picky Living väljer Prat PR

7152
2024-02-15

Skapa nyhetsbrev som engagerar!