Prat PR satsar på digital spets med erfaren SoMe-strateg

Prat PR satsar på digital spets med erfaren SoMe-strateg

Prat PR fortsätter att vässa sitt helhetserbjudande inom digital kommunikation och har därför rekryterat den erfarne SoMe-strategen Adam Chaszczynski. Han kommer senast från Åhléns och H&M Global där han har varit med och utvecklat deras sociala kanaler med fokus på bland annat strategi, annonsköp, community management och innehållsproduktion.

Prat PR har länge haft ett digitalt fokus och är en av de mest rutinerade PR-byråerna när det kommer till influencer marketing. De senaste två åren har byrån satsat på att bygga upp en egen digital avdelning och nu förstärker de teamet med SoMe-strategen Adam Chaszczynski. Tillsammans med den digitala strategen Susanne Ståhl kommer han att fortsätta att utveckla byråns erbjudande inom digitala tjänster, som bland annat innefattar strategi, koncept och innehållsproduktion.

– Tack vare mina år på kundsidan har jag förståelse för de utmaningar som många varumärken står inför och kan lättare identifiera deras möjligheter. Jag vet vad man som kund förväntar sig och vad som krävs för att kunna leverera till 100%. På Prat PR arbetar vi både långsiktigt och kreativt med våra kunder och därför känns det extra roligt att få använda min specialistkompetens för att utveckla våra tjänster inom sociala medier.

På Prat PR kommer Adam att jobba med flertalet av byråns kunder, utveckla nya digitala erbjudanden samt föreläsa och hålla trendspaningar inom digital kommunikation. Närmast kommer han vara en av talarna på Etail Nordic i Köpenhamn den 3 oktober.

– För oss som PR-byrå är det naturligt att införliva de digitala kanalerna i alla våra uppdrag. Vi ser en stor efterfrågan från våra kunder när det gäller denna spetskompetens och är därför mycket glada att kunna välkomna Adam, särskilt med tanke på hans erfarenhet från stora svenska varumärken, säger Gabriella Finnborg, vd på Prat PR.

Prat PR är specialiserad inom mat, hälsa och livsstil med kunder som Arla Foods, KRAV, Dyson, Beiersdorf, Region Halland, Kvik, BoConcept, m fl.

För mer information vänligen kontakta:
Gabriella Finnborg, vd och grundare, gabriella.finnborg@prat.se, 070 864 44 15

Susanne Ståhl, digital strateg, susanne.stahl@prat.se, 070 957 88 51

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med

7200
2024-02-28

Picky Living väljer Prat PR

7152
2024-02-15

Skapa nyhetsbrev som engagerar!