Prat PR söker PR-konsult med projektledarkunskap

Prat PR söker PR-konsult med projektledaregenskaper

 
Uppdatering 19 april 2021: tjänsten är nu tillsatt. 

Är du en driven och strukturerad PR-konsult med talang för projektledning och ett stort intresse för mat, hälsa och livsstil? Då kan Prat PR vara byrån för dig!

Som PR-konsult/projektledare jobbar du självständigt och effektivt för att projektleda olika typer av uppdrag. Vardagliga arbetsuppgifter som att hantera influencersamarbeten, skapa content till sociala medier, pitcha till medier och skriva texter av olika slag sitter i ryggmärgen och du har en naturlig förståelse för arbetsprocessen på en byrå. Du är en riktig doer med förmågan att självständigt driva projekt framåt genom att balansera kundens och teamets behov, fördela arbetet på ett effektivt sätt och hålla alla involverade uppdaterade.

Ett starkt nätverk av journalist- och influencerkontakter ser vi som en självklarhet. Du har även ett strategiskt tänk, erfarenhet av att utveckla såväl digitala som traditionella kommunikationslösningar och stor vana att omsätta dessa i praktiken. Dessutom har du stenkoll på vad som händer på livsstilsområdet, gärna med ett extra intresse för hudvård, teknik och inredning.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Projektledning av kunduppdrag av olika slag
  • Rådgivning mot kund och internt
  • Idégenerering och framtagning av strategier och planer
  • Driva influencer- och medierelationer
  • Driva & förhandla samarbeten med partners
  • Produktion/projektledning av text/rörligt/visuellt material
  • Hålla möten/enklare workshops med kund
  • Omvärldsbevakning
  • Analys & rapport


Om dig

Vi söker dig som har 2–3 års erfarenhet från en PR-byrå där du arbetat med konsumentnära kommunikation, förmodligen som PR-rådgivare eller projektledare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du är en positiv och utåtriktad person som är intresserad av att bygga personliga relationer. Du är strukturerad, tycker om att ha många projekt på gång samtidigt, och vet hur du entusiasmerar och motiverar de kollegor du jobbar med.

Tjänsten är heltid och arbetsplatsen är förlagd i Stockholm. För närvarande innebär det arbete hemifrån eller från vårt kontor på Tulegatan 11, beroende på smittskyddsläget. Vi följer myndigheternas rekommendationer. Vi erbjuder marknadsmässiga löner och som fast anställd hos oss får du bland annat friskvårdsbidrag, tjänstepension, vinstdelning samt sex veckors semester.

I över tjugo år har vi på Prat PR kombinerat insikt, kreativitet och bred kommunikations-kompetens med specialistkunskap inom mat, hälsa och livsstil. Vi arbetar med ledande varumärken som Eucerin, Dyson, McVitie’s, Kvik och Subway och arbetar aktivt för att skapa en hållbar arbetsplats, både för medarbetare och miljön. Vi ser det som självklart att verka för jämställdhet och mångfald med ett inkluderande arbetsklimat som ger möjlighet till utveckling och där alla kan bidra fullt ut med sina olika erfarenheter och bakgrunder. Kompetensutveckling prioriteras, bland annat genom ett dedikerat handledar-program och regelbundna utbildningstillfällen. Vi beaktar miljöpåverkan inte bara i vår egen verksamhet utan också vid inköp av produkter och tjänster och när vi anlitar underleverantörer.

 

3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med

7200
2024-02-28

Picky Living väljer Prat PR

7152
2024-02-15

Skapa nyhetsbrev som engagerar!