Prat PR stärker teamet med kockprofil

Prat PR stärker teamet med kockprofil

 
Prat PR anställer Lisa Lönner Pulkkinen, kock, trendspanare och kreativ PR-strateg med bakgrund som Strategic Director på PS Communication och PR-chef på MTV Networks. Lisa kommer på deltid arbeta som rådgivare för byråns kunder, och parallellt fortsätta driva sin omtalade restaurang och matstudio i sin villa på Resarö, Husmor Lisa Fine Home Dining.
 
– Vi ser verkligen fram emot att kunna ta del av Lisas breda kompetens och nätverk inom gastronomi, mat och dryckesområdet för att ytterligare stärka vår position inom detta fokusområde, säger Gabriella Finnborg, VD på Prat PR.

Lisa har efter många år på ledande positioner inom byråvärlden, sadlat om till kock och gjord en egen varumärkesresa. Under våren 2020 tävlade Lisa också i Årets Kock. I tjänsten på Prat PR kan hon kombinera sina stora intressen. Att jobba som PR-konsult, passar perfekt då Lisas kontaktnät och kunskap om restaurangbranschen, hållbarhet och gastronomi blir en tillgång. Lisas erfarenhet inom trendspaning och research inom mat och hälsa kommer att bli en möjlighet för Prat PR:s kunder att ta del av.

– Jag känner mig otroligt inspirerad av att komplettera mitt arbete med Husmor Lisa Fine Home Dining med att få arbeta med strategisk PR inom detta område. Gabriella är dessutom en duktig entreprenör som jag känner mig otroligt inspirerad av att arbeta med, Lisa Lönner Pulkkinen.

7135
2024-06-12

Praktikant-Mariann: Ingen dag är den andra lik när du har praktik på Prat PR

5972
2024-05-14

Prat PR söker PR-konsult med projektledar- egenskaper

3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med