Prat PR startar samarbete med Texas Longhorn

Texas Longhorn har funnits i Sverige i över 20 år, och allt startade med en restaurang på St Paulsgatan i Stockholm. Idag har de över 30 restauranger i hela Sverige och flera produkter som finns tillgängliga i dagligvaruhandeln.

Efter att ha gjort mindre projekt under våren, har Texas Longhorn och Prat PR, tillsammans med reklambyrån The BAND/Y&R startat ett långsiktigt samarbete.

Samarbetet syftar till att skapa strategisk långsiktig PR för varumärket, och kommer fokusera på traditionell presskommunikation såväl som sociala medier.

– Vi ser fram emot samarbetet med Prat PR, och att förstärka vår kommunikation ytterligare med PR. Texas Longhorn fortsätter växa, säger Philip Huntzinger, VD och grundare av Texas Longhorn.

Texas Longhorn arbetar tätt med reklambyrån The BAND/Y&R, och Prat PR kopplas nu in för att ytterligare utveckla Texas Longhorns kommunikationskoncept.

Arbetsgrupp på Prat PR

Elisabeth Ekstrand, kundansvarig projektledare Emma Karlsson, juniorkonsult

För mer information, vänligen kontakta:

Elisabeth Ekstrand, Prat PR, 0707 900 293 eller elisabeth.ekstrand@prat.se Philip Huntzinger, Texas Longhorn, philip@texaslonghorn.se

Elsa Andrén, The BAND/Y&R, 0733 76 86 96, elsa.andren@the-band.se

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
7135
2024-06-12

Praktikant-Mariann: Ingen dag är den andra lik när du har praktik på Prat PR

5972
2024-05-14

Prat PR söker PR-konsult med projektledar- egenskaper

3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med