Prat PR uppmärksammar äldreboende tillsammans med kunder och partners

Valborg närmar sig, en högtid som många äldre skulle ha firat med nära och kära. Just nu är det besöksförbud på samtliga av landets äldreboenden för att förhindra spridningen av covid-19. Det innebär att många äldre sitter ensamma utan besök under den pågående pandemin och att allt socialt firande har ställts in. Därför har Prat PR tillsammans med kunder och partners fyllt 100 kassar med saker som kan sätta guldkant på de äldres tillvaro och delat ut dem på ett äldreboende i Stockholm.

Såhär inför valborgshelgen har vi på Prat PR gått samman med våra kunder och partners och tillsammans fyllt 100 kassar med mat, dryck, fika, snacks, tidningar och hygien- och hudvårdsprodukter. Dessa delades ut på ett äldreboende i Stockholm för att sprida glädje bland äldre. 

Vi på Prat PR gick därför samman med Aller Media, Arla, Arvid Nordquist, Axfood/Garant, Eucerin, GUM, McVitie’s, NIVEA, Rootfruit, Ryska Posten, The Smiling Group och The Wine Team. Tillsammans samlade vi ihop allt från kakor, kex och kaffe till korsordstidningar och dusch- och handcremer. 100 kassar med produkter har delats ut till Stockholms Sjukhem på Kungsholmen i Stockholm. Trots den rådande situationen hoppas vi kunna bidra till att de som bor på äldreboendet under valborgshelgen får något extra gott att äta, dricka och lite förströelse med allt det som finns i kassarna.

- Vi är väldigt tacksamma för all uppmärksamhet de som bor hos oss får som kan göra deras vardag lite lättare i dessa svåra tider. Det är otroligt fint att de här företagen skänker de äldre en tanke inför valborg då många skulle ha firat med nära och kära, säger Therese Lindberg, verksamhetschef vård och omsorg på Stockholms Sjukhem.

Vi vill önska alla läsare en glad valborg och återigen tacka våra kunder och partners för deras bidrag! 

 

4145
2020-07-09

Syftet ska driva kommunikation, inte tvärtom

4138
2020-07-03

Prat PR semestertips: 7 pärlor att besöka i sommar

4067
2020-06-02

Vi är en del av Generation Peps folkrörelse för barn och ungas hälsa