Prat PR växer i Göteborg – flera nya kunder

Prat PR utökar sin kundstock. Senast i raden av nya kunder är bland annat Maersk ägda APM Terminals, GPBMs varumärke Firephant med designade brandsläckare och livsmedelsproducenten Domstein. I takt med ökat antal förfrågningar från kunderna har även en rekryteringsprocess inletts för att förstärka Göteborgskontoret med ytterligare en senior strateg.

Prat PR öppnade sitt kontor för tre år sedan i Göteborg och har sedan starten gått med vinst trots tuffa tider för byråvärlden i Göteborg.

– Vi är oerhört glada att få så många spännande nya kunder inom flera olika branscher. Det visar på den bredd som vi erbjuder med allt från konsument-PR till corporate communication, säger Gabriella Finnborg, VD för Prat PR.

På Prat PR i Göteborg arbetar fyra personer. Ytterligare 16 personer finns på Prat PR i Stockholm. Prat PR är speciellt kunniga inom mat, hälsa och livsstil. Byrån jobbar främst med säljdrivande PR, men har även bred kunskap inom Corporate PR.  Prat PR i Göteborg ägs av Gabriella Finnborg, grundare till Prat PR i Stockholm och av Åsa Frykberg och Christina Törnkrantz Terfors.

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
7135
2024-06-12

Praktikant-Mariann: Ingen dag är den andra lik när du har praktik på Prat PR

5972
2024-05-14

Prat PR söker PR-konsult med projektledar- egenskaper

3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med