SPINN-OFF

Jag älskar att tävla. Jag tävlar i det mesta faktiskt och är riktigt dålig på att vara dålig! Och som ni säkert vet så kan man tävla i PR också, till exempel i Spinn och Sabre Awards.

Detta är ett ypperligt tillfälle att visa upp fantastiskt bra genomförda kampanjer och så får tävlingsgalna människor, som jag själv, lite extra krydda i vardagen.

Vi på Prat strävar alltid efter att hålla en hög kvalitetsnivå i allt vi gör. Att ha bra case att visa upp är självklart värdefullt, men det ligger också ett mervärde i att för vår egen skull samla de kampanjer som vi tycker funkat bra och lära oss av dem. Därför startade vi en intern tävling som vi kallade Spinn off. Alla på byrån fick chans att lämna in case på kampanjer som blivit en framgång. Efter en hård gallring så gick fem bidrag vidare till att bedömas av en extern jury som poängsatte dem och tre av dessa valdes sedan ut och fick pris under stor pompa och ståt!

Kontentan av denna aktivitet är att vi tack vare Spinn off fick fram fler bra case och att vi, genom tävling mot varandra, gjorde vår stam på Prat PR lite tajtare. Utfallet blev alltså inte tokigt alls!

Vinnarna från vår Spinn off tävling och andra case kan ni hitta under fliken uppdrag.

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med

7200
2024-02-28

Picky Living väljer Prat PR

7152
2024-02-15

Skapa nyhetsbrev som engagerar!