Stockholm Furniture Fair fyller 60 år och känns fräschare än någonsin

Flower by Marianna Selesjnowa, Umeå universitet

Stockholm Furniture Fair öppnades för mig på det bästa möjliga sättet i år: den superduktiga designstudion Form Us With Love, som jag jobbar för, vann ELLE Interiörs designpris i kategorin Årets Stjärnskott. Förmodligen det mest intressanta priset när det gäller nya unga designers.

Igår var den officiella öppningsdagen på mässan i Älvsjö, och jag var där med några kunder och spanade på årets nyheter och trender. Avdelningen för unga designers är alltid min favorit, och här kommer ett axplock av det som jag gillade mest:

Bland de etablerade företagen på mässan, stack Cosentinos spektakulära monter ut. Skapad av bröderna Campana:

Och så kunde jag inte undgå att uppmärksamma Morosos vackra, färgglada monter:

I väntan på ett nytt besök på mässan tillsammans med den underbara italienska designerstrion från ERIADESIGN, önskar jag er en inspirerande Stockholm Design Week!

/Livia

7200
2024-02-28

Picky Living väljer Prat PR

7152
2024-02-15

Skapa nyhetsbrev som engagerar!

7071
2024-01-19

Prats medieskola – så hanterar du intervjuer på ett tryggt sätt!