Tre nya medarbetare till Prat PR i Stockholm

Prat PR fortsätter att växa med nya uppdrag inom mode, skönhet och sport och nu förstärks byrån med tre rekryteringar, varav en medarbetare ersätter en vakans.

Anna Nilsson är ny Showroom Manager och Sara Emanuelsson är Account Manager för kunder inom såväl skönhet som livsmedel. Elin Christoffersson började i december som Account Manager och ansvarar för byråns sport- och modekunder. Rekryteringarna innebär ytterligare ett lyft för Prat PRs showroom, som har haft en ström av nya kunder under de senaste månaderna. Idag finns ledande varumärken som NIVEA, Merrell, Reima, Crocs, Sarenza.se och JYSK på kundlistan.

Sara Elin-C Anna_Nilsson

Anna Nilsson kommer senast från Spalt PR där hon arbetat med kunder som New Balance, Ellos och Hunter. Anna har en gedigen bakgrund inom mode och sport och är utbildad Visual Merchandiser. Sara Emanuelsson har en bakgrund som modeskribent och rekryteras från Londonbyrån Nexus Communications där hon arbetat för varumärken som McCain Foods och Patak’s. Elin Christoffersson kommer närmast från Andréasson PR där hon arbetat med kunder inom konsument och livsstil, bland annat med Elfa, Tarkett och Selecta.

Processen att anställa en byråchef pågår och förhoppningen är att det ska vara klart innan sommaren.

FÖR MER INFORMATION VÄNLIGEN KONTAKTA:

VD Gabriella Finnborg

Gabriella.finnborg@prat.se

Tel +46 8 545 152 40

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med

7200
2024-02-28

Picky Living väljer Prat PR

7152
2024-02-15

Skapa nyhetsbrev som engagerar!