Välkommen på Prat-frukost ”The Snapchat edition”

Frukostföreläsning den 17 oktober

Tillsammans med Snapchats Sverigechef bjuder Prat PR:s digitala team på en inspirerande och överraskande inblick i de största sociala media-plattformarna. Missa inte denna digitala boost!

Snapchat – där hänger väl bara kids, eller?

Visste du att Snapchat är Sveriges tredje största sociala nätverk och att mer än hälften av användarna är över 25 år? Snapchats Sverigechef Emma Lundgren sticker hål på myten att Snapchat enbart används av ungdomar och berättar varför det är viktigt att tänka "camera first".

Till skillnad från andra sociala medier erbjuder Snapchat en möjlighet för varumärken att interagera direkt med användarna - ju mer kreativt desto bättre. Vi visar spännande och roliga exempel på nya sätt att annonsera och skapa relation med målgruppen - vi lovar att ni kommer att bli inspirerade.

Sociala medier 2020 – "the next big thing"

Från klickjakt och drömmar om virala kampanjer till, ja vadå? Vad kännetecknar framgångsrika sociala media-konton idag och vilka KPI:er borde vi fokusera på? Prat PR:s social media specialist Adam Chaszczynski, som arbetat på både H&M och Åhléns, berättar vad krävs för att lyckas och vilka de senaste trenderna är.

BOKA DIN PLATS HÄR

Information

Datum: Torsdag 17 oktober

Tid: Kl 8.30 - 9.30

Frukost: Från kl 08 bjuder vi på en härlig frukost

Plats: Prat PR, Tulegatan 11 i Stockholm

Vill du komma i kontakt med oss?
susanne.stahl@prat.se
Tel: 08-545 152 30

BOKA DIN PLATS HÄR

Begränsat antal platser.

Skrivet av susanne.stahl
Dela artikeln
5970
2023-09-22

Dra nytta av AI-modellen ChatGPT för att optimera ditt PR-arbete

5930
2023-09-14

Beiersdorf väljer Prat PR

5923
2023-09-11

5 sätt till smartare hållbarhetskommunikation