Tjänsten tillsatt – Vi söker en juniorkonsult

Tjänsten tillsatt
– Ett stort tack till alla sökande till rollen som juniorkonsult. Tjänsten är nu tillsatt. 

Vi söker en juniorkonsult till vårt team!

 

Hänger du med i nyhetsflödet och de senaste TikTok-trenderna? Har du koll på såväl svenska influencers som de senaste nyheterna inom mat, hälsa och livsstil? Är du en nyfiken doer som gärna har många projekt på gång samtidigt och gillar att lösa problem i vardagen? Då kan Prat PR vara byrån för dig!

Vi söker en juniorkonsult som brinner för PR och kommunikation - gärna med fokus på det digitala. Prat PR är en välmående kommunikationsbyrå som i över tjugo år kombinerat insikt, kreativitet och bred kommunikationskompetens med specialistkunskap inom mat, hälsa och livsstil. Vi arbetar med ledande varumärken som Arla, NIVEA, Eucerin, Dyson, McVitie’s, Kvik och Subway.

Om rollen
Arbetet som juniorkonsult innebär att du är delaktig i flera projekt samtidigt och bidrar till att hantera våra kunders kommunikativa utmaningar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Omvärldsbevakning & research för kundens marknad
  • Utveckla innehåll för sociala medier
  • Community management för sociala medier
  • Ta fram media- och influencerlistor
  • Skapa relationer med journalister och influencers
  • Nyhetsvärdering samt pitcha nyheter till media
  • Skriva pressmeddelanden
  • Utvärdera och sammanställa projekt


Om dig

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av praktik eller anställning från en byrå där du arbetat med marknads-PR och konsumentvarumärken. Du är intresserad av våra fokusområden mat, hälsa, livsstil och har koll på vad som händer i vår omvärld och de journalister och influencers som påverkar oss. Du har förmodligen erfarenhet av att producera event, kommunikation i sociala medier, och du är en duktig skribent på både svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och rollen passar dig som är nyfiken med en stark vilja att lära sig nya saker. Vi tror att du är en positiv och utåtriktad person som är intresserad av att bygga personliga relationer. Du är en riktig doer som gillar att jobba hands-on med många projekt samtidigt. Du är noggrann, ansvarstagande och strukturerad.

Utbildningskrav

  • Universitetsutbildning inom relevant område, t.ex. media & kommunikation eller YH-utbildning inom t.ex. eventproduktion, digitala medier, kommunikation.
  • Behärskar program som Word, Excel, PPT/Keynote eller liknande och gärna erfarenhet av grafiska program (t.ex. Illustrator, InDesign) eller andra bild/videoredigeringsprogram.

Rollen är en heltidstjänst och innebär arbete hemifrån eller från vårt kontor i centrala Stockholm beroende på smittskyddsläget. Vi följer myndigheternas rekommendationer. Vi erbjuder marknadsmässiga löner och som fast anställd hos oss får du bland annat friskvårdsbidrag, tjänstepension samt sex veckors semester.

Skicka din ansökan till jobb@prat.se, senast den 7 januari 2021. Intervjuer sker löpande med tillträde från januari 2021 eller enligt överenskommelse.   


Prat PR arbetar aktivt för att skapa en hållbar arbetsplats, både för medarbetare och miljön. Vi ser det som självklart att verka för jämställdhet och mångfald med ett inkluderande arbetsklimat som ger möjlighet till utveckling och där alla kan bidra fullt ut med sina olika erfarenheter och bakgrunder. Kompetensutveckling prioriteras, bland annat genom ett dedikerat handledarprogram och regelbundna utbildningstillfällen. Vi beaktar miljöpåverkan inte bara i vår egen verksamhet utan också̊ vid inköp av produkter och tjänster och när vi anlitar underleverantörer.

 

7135
2024-06-12

Praktikant-Mariann: Ingen dag är den andra lik när du har praktik på Prat PR

5972
2024-05-14

Prat PR söker PR-konsult med projektledar- egenskaper

3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med