We're talking Mätning, Mattingly and Conseco

Diskussionen om mätning fortsätter! För ett par veckor sedan skrev jag det här, baserat på en hel del andra posts som ni kan läsa om i inlägget.

I förra veckan skrev Catarina Wigén och Robert Almqvist från Axicom det härDagens Media. Artikeln föranledde den här diskussionen PR of Sweden’s Facebook-sida. Hittils har Tor LöwkrantzMarkus Welin och jag gett oss in i diskussionen.

Any takers?

Glad Påsk förresten! Jag ska till västkusten. Byta sida lite bara sådär. Det ska vara kallt och dumt. Däremot tänkte jag kanske se Band of Brothers. Jag har hört att den ska vara bra. Det är även roligt eftersom min son heter Bror, och ni som kan engelska vet att Bror translates to, just det, Brother! Coincidence? I think not.

7152
2024-02-15

Skapa nyhetsbrev som engagerar!

7071
2024-01-19

Prats medieskola – så hanterar du intervjuer på ett tryggt sätt!

5993
2024-01-08

Praktikant-Moa: Variationen har varit rolig och lärorik