Årets Nobeldessert: I huvudet på Alfred Nobel

Igår avnjöts Nobelmiddagen i Blå hallen i Stockholms stadshus. Desserten, som skapats av konditorerna Conrad Tyrsén och Ted Johansson från Dessert & Choklad Stockholm heter ”I huvudet på Alfred Nobel”, en chokladsiluett med nougat och havtornsexplosion. Desserten, som var den mest avancerade i Nobels historia blev en mycket hyllad avslutning på världens mest kända middag. Vi som arbetat med mediebearbetningen kring Nobeldesserten vill passa på att gratulera Conrad och Ted till framgångarna!

Se hur Nobelkonditorerna skapade årets största smakexplosion här:

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
7135
2024-06-12

Praktikant-Mariann: Ingen dag är den andra lik när du har praktik på Prat PR

5972
2024-05-14

Prat PR söker PR-konsult med projektledar- egenskaper

3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med