Börja hösten med en trendspaning tillsammans med oss

Trendspaning med Prat PR

Dags att lyfta blicken och få en injektion av trender och inspiration från omvärlden? Vi på Prat PR bevakar ständigt flödet av nyheter inom mat, hälsa och livsstil från influencers och företag runt om i världen, dels genom våra svenska experter men även med hjälp av våra kollegor på Porter Novellis 330 kontor i världens alla hörn.

Boka in en Trend Look!

Du kan välja inriktning mat, hälsa eller livsstil och bjuda in dina kollegor som behöver en uppdatering om senaste nytt från branschen, inspirerande kommunikationscase samt intressanta koncept och trender. Presentationen tar 1 timme och ni kommer garanterat vilja skapa nya spännande produkter efter vår dragning!

Trend Lab – vi processleder

Vårt Trend Lab är en kreativ inspirationsboost. Vi presenterar de stora globala trenderna inom mat, hälsa eller livsstil och tillsammans med våra specialister diskuterar vi möjliga riktningar för ert företag, konceptutveckling och paketering. Ni får med er ett underlag som kan ligga till grund för kommande års planer och produktutveckling.

Trendres med oss!

I höst kommer vi genomföra ett par olika nedslag i världen där nya spännande koncept och idéer inom mat och hälsa kokar och bubblar. Vill du hänga på och spana, smaka, besöka spännande företag och inspireras för er produktutveckling? Vi reser i mindre grupp med intressenter från olika företag eller gör ett skräddarsytt upplägg bara för er.

Vill du veta mer? Hör av dig till din projektledare på Prat PR eller maila Tia Hellén.

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
7152
2024-02-15

Skapa nyhetsbrev som engagerar!

7071
2024-01-19

Prats medieskola – så hanterar du intervjuer på ett tryggt sätt!

5993
2024-01-08

Praktikant-Moa: Variationen har varit rolig och lärorik