Intimt event med fokus på sömn

Emma – The Sleep Company

Intimt influencerevent med stor spridning i SoMe 

 

UPPDRAG

Emma The Sleep Company ville skapa synlighet för sitt varumärke och tydligare positionera sig som kunskapsbärare för innovativ sömn med en bred och djup kunskap som sömnexperter. Deras kunskap och expertis ligger till grund för utvecklingen av nya produkter. 

GENOMFÖRANDE

För att ge influencers och utvald press chansen att lära känna Emma The Sleep Company arrangerade Prat PR två event på Harbour Suite på Strand Hotel. Under eventet kunde gästerna testa Emmas kontinentalsäng och nyheten Diamond Degree huvudkudde. Nya varumärkesambassadören Hanna Öberg presenterades också.

Journalisterna fick avnjuta en presslunch där man presenterade Hanna Öberg som ny varumärkesambassadör och fick lyssna på Verena Senn, neurovetare och sömnexpert som berättade om vikten av sömn och hur man kan förbättra sin sömn.

På influencereventet arrangerade vi en intim och personlig middag tillsammans med vår värd, Daniel Paris, som bjöd in 8 av sina vänner. Även på influencereventet var Verena Senn på plats för att berätta mer om vikten av en god natts sömn och vad man kan göra för att sova bättre. Vi hade även en fotograf på plats som dokumenterade kvällen.

RESULTAT

Båda eventen gav superfina resultat med synlighet i både traditionell press och sociala medier. Kvällseventet med influencers uppskattades extra tydligt där deltagarna fick lära sig mer om sömn i en intim miljö. Över 40 Instagram stories delades under kvällen med en potentiell räckvidd på över 1,1 miljon. 

7234
2024-03-08

A fairytale world of skincare

7173
2024-02-16

Skin confidence i 360 för Eucerin

5327
2023-09-22

NIVEA ft Molly Sandén