Prat PR med kunder ger stöd till sjukvårdshjältarna

Prat PR med kunder ger stöd till sjukvårdshjältarna

 
Prat PR har tillsammans med sina kunder samlat in pengar och skänker nu 500 måltider till hjältarna på Stockholms sjukhusens intensivvårdsavdelning. Genom att beställa lunchlådor från kockarna Adam Dahlberg och Albin Wessman hjälper byråns kunder även den utsatta restaurangbranschen.
 

Det är återigen hårt tryck på sjukvården och antalet patienter som behöver sjukhusvård på grund av covid-19 ökar i snabb takt på intensivvårdsavdelningarna. Det är något som Prat PR, Eucerin, KVIK och MED-EL Medical har uppmärksammat. Tillsammans med Adam & Albin drar de igång restaurangens initiativ ”HELP US HELP” igen. För att visa uppskattning för den hårt pressade sjukvårdspersonalens tuffa arbetssituation.

– Vi har initierat detta eftersom det är viktigt att åter visa uppskattning för det tuffa men fantastiska arbete som vårdpersonalen gör. Under våren var det många initiativ med att skänka mat. Vi tycker det är dags igen och vill uppmuntra fler företag och privatpersoner att hjälpas åt att sprida uppmuntran, tacksamhet och glädje, säger Gabriella Finnborg, vd och grundare, Prat PR.

Sjukvården är under enorm press där intensivvårdspersonalen i Stockholm tvingas jobba 12,5 timmar om dagen för att man inte har tillräcklig bemanning för tre skift.

– Vi känner nu, precis som i våras att vi vill hjälpa till och bidra till att alla fantastiska människor som just nu sliter inom Stockholms sjukvård med att får god, näringsrik mat att glädja sig med. Vi fick ett fantastiskt genomslag i våras när vi under tre veckor levererade över 7000 portioner mat till sjukhusen. Allt tack vare donationer från både företag och privatpersoner runt om i landet, säger Albin Wessman, delägare och kock.

Från och med måndag den 7 december kommer Adam & Albins restaurang Misshumasshu börja producera matlådorna och dagligen leverera ut till Karolinska Universitetssjukhuset.

Genom initiativet ”HELP US HELP” öppnar Adam & Albin återigen upp för donationer från allmänheten. Alla donationer kommer uteslutande att förvandlas till mat som når hjältarna inom Stockholms sjukvården.

För mer information, kontakta:
Gabriella Finnborg, vd, Prat PR, 070-864 44 15, gabriella.finnborg@prat.se
Adam Dahlberg, delägare Adam & Albin, 070-830 96 90, adam@adamalbin.se
Albin Wessman, delägare Adam & Albin, 070-741 81 31, albin@adamalbin.se

Följ även HELP US HELP via Adam & Albins Instagram och Facebook.

Läs mer:
Prat stärker upp med kockprofil

Sverige bidrar till framsteg inom den digitala matsektorn

3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med

7200
2024-02-28

Picky Living väljer Prat PR

7152
2024-02-15

Skapa nyhetsbrev som engagerar!