Vinprofil till Prat PR

Vinprofil till Prat PR


Vinprofilen Richard Sigray har lång erfarenhet från arbete inom kommunikation och PR på såväl byrå- som beställarsidan. Richard är också vin- och krogskribent samt undervisar om vin och håller i provningar. Han kommer i första hand arbeta med Wines of Germany.

– Vi ser fram emot att kunna ta del av Richards breda kompetens och nätverk inom vinvärlden för att ytterligare stärka upp teamet som jobbar med vår kund Wines of Germany, säger Gabriella Finnborg, VD på Prat PR.

Richard kommer närmast från en roll på EKN, Exportkreditnämnden, där han varit ansvarig för contentstrategi och lett produktionen av redaktionellt material till EKN:s digitala kanaler och sociala medier. Parallellt har Richard arbetat som vin- och krogskribent och skriver regelbundet artiklar för olika vinmagasin och webbplattformar. Dessutom undervisar han om vin, håller vinprovningar och driver även Instagramkontot @vinparaden.

– Det ska bli väldigt kul att få kombinera mitt stora vinintresse med PR-arbete inom området. Det händer mycket på den tyska vinscenen just nu och på många håll träder en ny generation vinmakare fram som vill förena tradition med nytänkande. Intresset för tyska viner, särskilt röda, växer och det syns tydligt Systembolagets försäljningsstatistik. Det ska bli spännande att följa och arbeta med att stötta den utvecklingen, säger Richard Sigray.

Kontakta Richard här.

Läs mer från Prat.se
Heta plattformar för kommunikation under pandemin – men vad händer sen då? Läs artikeln här.

Peter Malmdin: Så vet du att din PR-byrå har god kreativ höjd Läs hela artikeln här.

Native – det här ska du mäta. Läs hela artikeln här

Skrivet av Prat PR
Dela artikeln
3892
2024-03-13

Så väljer du rätt influencer att samarbeta med

7200
2024-02-28

Picky Living väljer Prat PR

7152
2024-02-15

Skapa nyhetsbrev som engagerar!